İzin Tercihlerini Özelleştirin

Verimli bir şekilde gezinmenize ve belirli işlevleri gerçekleştirmenize yardımcı olmak için çerezleri kullanıyoruz. Aşağıda her izin kategorisi altında tüm çerezler hakkında ayrıntılı bilgi bulacaksınız.

"Gerekli" olarak sınıflandırılan çerezler, sitenin temel işlevlerinin sağlanması için gerekli olduklarından tarayıcınızda saklanır.... 

Her zaman Aktif

Oturum çerezleri ziyaretçilerimizin internet sitesini ziyaretleri süresince kullanılan, tarayıcı kapatıldıktan sonra silinen geçici çerezlerdir. Bu tür çerezlerin kullanılmasının temel amacı ziyaretiniz süresince internet sitesinin düzgün bir biçimde çalışmasının teminini sağlamaktır. Örneğin; birden fazla sayfadan oluşan çevrimiçi formları doldurmanız sağlanmaktadır.

Görüntülenecek çerez yok.

Kalıcı çerezler internet sitesinin işlevselliğini artırmak, ziyaretçilerimize daha hızlı ve iyi bir hizmet sunmak amacıyla kullanılan çerez türleridir. Bu tür çerezler tercihlerinizi hatırlamak için kullanılır ve tarayıcılar vasıtasıyla cihazınızda depolanır.Kalıcı çerezlerin bazı türleri; internet sitesini kullanım amacınız gibi hususlar göz önünde bulundurarak sizlere özel öneriler sunulması için kullanılabilmektedir. Kalıcı çerezler sayesinde internet sitemizi aynı cihazla tekrardan ziyaret etmeniz durumunda, cihazınızda internet sitemiz tarafından oluşturulmuş bir çerez olup olmadığı kontrol edilir ve var ise, sizin siteyi daha önce ziyaret ettiğiniz anlaşılır ve size iletilecek içerik bu doğrultuda belirlenir ve böylelikle sizlere daha iyi bir hizmet sunulur.

Görüntülenecek çerez yok.

Teknik çerezler ile internet sitesinin çalışmasının sağlanmakta, internet sitesinin çalışmayan sayfaları ve alanları tespit edilmektedir.

Görüntülenecek çerez yok.

Ziyaretçiler, şifrelerini kullanarak internet sitesine giriş yapmaları durumunda, bu tür çerezler ile, ziyaretçinin internet sitesinde ziyaret ettiği her bir sayfada site kullanıcısı olduğu belirlenerek, kullanıcının her sayfada şifresini yeniden girmesi önlenir.

Görüntülenecek çerez yok.

İnternet sitesinde yer alan görüntü veya ses içeriklerini etkinleştirmek için kullanılan çerez türleridir.

Görüntülenecek çerez yok.

Okuma Süresi: 4 dakika
Portakal Soslu Ayvalı Kereviz Yapılışı:
  • İlk olarak tüm sebzeleri güzelce yıkayın ve soyun.
  • Kerevizleri 4’e bölün. Ayvaları küp küp doğrayın.
  • Doğradığınız kereviz ve ayvaları limon suyu ile biraz ovduktan sonra su dolu bir kaba kalan limonu sıkarak kereviz ve ayvaları bu suda bekletin.
  • Patates ve havuçları da küp küp doğrayın. Kereviz saplarını güzelce yıkayın ve yapraklarıyla birlikte ince ince kıyın.
  • İlk hazırlığı yaptık. Sıra geldi yemeği ocağa koymaya!
  • Derin bir tencereye sıvı yağı alın ve orta ateşte yağı kızdırın.
  • Yemeklik olarak doğradığınız soğanı ilave ederek bir kaç dakika pembeleşene kadar kavurun.
  • Patates ve havuçları da ekleyerek kavurmaya devam edin.
  • Dörde böldüğünüz kerevizleri de ekleyerek kavurmaya devam edin.
  • Tencerede 1-2 tur döndürdükten sonra sıcak su ve tuz ekleyerek tencerenin kapağını kapatın ve yemeğinizi pişmeye bırakın.
  • Yemek yarım saat kaynadıktan sonra iri küpler halinde doğranan ayvaları da tencereye ilave edin.
  • Yemeğiniz 30-45 dk. Kaynadıktan sonra ince ince doğradığınız kereviz saplarını da ekleyin.
  • Sert sebzeleri kontrol edin. Eğer yumuşamışlarsa son olarak yemeğin altını kapatmaya yakın portakal suyunu ilave edin. 4-5 dakika daha kaynadıktan sonra yemeğin altını kapatın.

Afiyet olsun…

Yorumunuzu Yazın

Başa Dön