İzin Tercihlerini Özelleştirin

Verimli bir şekilde gezinmenize ve belirli işlevleri gerçekleştirmenize yardımcı olmak için çerezleri kullanıyoruz. Aşağıda her izin kategorisi altında tüm çerezler hakkında ayrıntılı bilgi bulacaksınız.

"Gerekli" olarak sınıflandırılan çerezler, sitenin temel işlevlerinin sağlanması için gerekli olduklarından tarayıcınızda saklanır.... 

Her zaman Aktif

Oturum çerezleri ziyaretçilerimizin internet sitesini ziyaretleri süresince kullanılan, tarayıcı kapatıldıktan sonra silinen geçici çerezlerdir. Bu tür çerezlerin kullanılmasının temel amacı ziyaretiniz süresince internet sitesinin düzgün bir biçimde çalışmasının teminini sağlamaktır. Örneğin; birden fazla sayfadan oluşan çevrimiçi formları doldurmanız sağlanmaktadır.

Görüntülenecek çerez yok.

Kalıcı çerezler internet sitesinin işlevselliğini artırmak, ziyaretçilerimize daha hızlı ve iyi bir hizmet sunmak amacıyla kullanılan çerez türleridir. Bu tür çerezler tercihlerinizi hatırlamak için kullanılır ve tarayıcılar vasıtasıyla cihazınızda depolanır.Kalıcı çerezlerin bazı türleri; internet sitesini kullanım amacınız gibi hususlar göz önünde bulundurarak sizlere özel öneriler sunulması için kullanılabilmektedir. Kalıcı çerezler sayesinde internet sitemizi aynı cihazla tekrardan ziyaret etmeniz durumunda, cihazınızda internet sitemiz tarafından oluşturulmuş bir çerez olup olmadığı kontrol edilir ve var ise, sizin siteyi daha önce ziyaret ettiğiniz anlaşılır ve size iletilecek içerik bu doğrultuda belirlenir ve böylelikle sizlere daha iyi bir hizmet sunulur.

Görüntülenecek çerez yok.

Teknik çerezler ile internet sitesinin çalışmasının sağlanmakta, internet sitesinin çalışmayan sayfaları ve alanları tespit edilmektedir.

Görüntülenecek çerez yok.

Ziyaretçiler, şifrelerini kullanarak internet sitesine giriş yapmaları durumunda, bu tür çerezler ile, ziyaretçinin internet sitesinde ziyaret ettiği her bir sayfada site kullanıcısı olduğu belirlenerek, kullanıcının her sayfada şifresini yeniden girmesi önlenir.

Görüntülenecek çerez yok.

İnternet sitesinde yer alan görüntü veya ses içeriklerini etkinleştirmek için kullanılan çerez türleridir.

Görüntülenecek çerez yok.

Okuma Süresi: 4 dakika
Hangi Besinlerin Hangi Süreyle Blenderda Öğütülmesi Uygundur?

Mutfakta yemek yaparken hayatınızı kolaylaştıran küçük ev aletleri, kullanmaya başladığınız ilk günden beri vazgeçilmeziniz oldu değil mi? Peki, küçük ev aletlerinin kraliçesi blender setini doğru kullanıyor musunuz? Yemek yaparken istediğiniz sonuca ulaşamıyor ve hep bir hata olduğunu düşünüyorsanız belki de aletleri kullanım şeklinize tekrar bir bakmalısınız. Blender setleri birçok farklı yiyeceği öğüten makinelerdir ancak istediğiniz sonuca ulaşmak için doğru yöntemleri uygulamanız da önem taşır.

Lezzetli yemekler için doğru sebze meyve öğütme saniyeleri genel olarak;

  • Soğan, birkaç parçaya ayrıldıktan sonra hazne içine konulmalı ve tarife göre süre uygulanmalıdır. Yaklaşık 8 saniye ince kıyılmış köfte soğanı için yeterli olurken, biraz daha diri olmasını istiyorsanız 5-6 saniye cihaz çalıştırılır.
  • Domates, püre halinde domates için 10 saniye kuralını takip edebilirsiniz. Domatesin tamamen suyunu salmasını istemiyorsanız süreyi kısaltmak yeterlidir.
  • Havuç, salatalık ve kabak gibi sebzeleri öğütürken 9-10 saniye arası bıçakların çalışmasına izin vermelisiniz. Sebzenin yapısına göre su değeri değişebileceğinden gözünüzle hazne içindeki durumu kontrol edebilirsiniz.
  • Maydanoz çekerken ince kıyım için 10 saniye, kalın parçalama için daha azı yeter.
Becerikli Aletler, Sağlıklı Besinler

Blender kullanımı sırasında aklınıza takılan süre sorununa en basit çözüm istekler ve besinin yapısını düşünerek göz kararından gelir. Bir yiyecekte ne kadar az su bulunursa, o ürün o kadar sert olur ve kıyılması zaman alır. Hassas ve yumuşak olanlar ise hemen kendilerini salar ve çabuk öğütülür. Meyvenin yumuşaklığına ve tarifin gereksinimine göre zamanla kendi sisteminizi bulursunuz.

  • Kemiksiz et ya da ekmek gibi bıçağı saran forma sahip besinler söz konusu olduğunda öğütme işlemi için 15 saniyeden daha uzun bir süre ayırmanız gerekebilir. Cihazın ısınmaması için 2 kere 10’ar saniyelik periyot uygulayabilirsiniz.
  • Öğütme sırasında işinize yarayacak en büyük tüyo aralıksız basma ve aralıklı uygulama arasındaki farktır. Püre ve toz kıvamı için aralıksız saniyeler, taneli öğütme için aralıklı basma işlemi yapabilirsiniz.

Sunny küçük ev aletleri “En yeni teknoloji en uygun fiyata” sloganı ile ihtiyaçlarınızı karşılamak için fırsat ürünleri ile sizi bekler!

Başa Dön