İzin Tercihlerini Özelleştirin

Verimli bir şekilde gezinmenize ve belirli işlevleri gerçekleştirmenize yardımcı olmak için çerezleri kullanıyoruz. Aşağıda her izin kategorisi altında tüm çerezler hakkında ayrıntılı bilgi bulacaksınız.

"Gerekli" olarak sınıflandırılan çerezler, sitenin temel işlevlerinin sağlanması için gerekli olduklarından tarayıcınızda saklanır.... 

Her zaman Aktif

Oturum çerezleri ziyaretçilerimizin internet sitesini ziyaretleri süresince kullanılan, tarayıcı kapatıldıktan sonra silinen geçici çerezlerdir. Bu tür çerezlerin kullanılmasının temel amacı ziyaretiniz süresince internet sitesinin düzgün bir biçimde çalışmasının teminini sağlamaktır. Örneğin; birden fazla sayfadan oluşan çevrimiçi formları doldurmanız sağlanmaktadır.

Görüntülenecek çerez yok.

Kalıcı çerezler internet sitesinin işlevselliğini artırmak, ziyaretçilerimize daha hızlı ve iyi bir hizmet sunmak amacıyla kullanılan çerez türleridir. Bu tür çerezler tercihlerinizi hatırlamak için kullanılır ve tarayıcılar vasıtasıyla cihazınızda depolanır.Kalıcı çerezlerin bazı türleri; internet sitesini kullanım amacınız gibi hususlar göz önünde bulundurarak sizlere özel öneriler sunulması için kullanılabilmektedir. Kalıcı çerezler sayesinde internet sitemizi aynı cihazla tekrardan ziyaret etmeniz durumunda, cihazınızda internet sitemiz tarafından oluşturulmuş bir çerez olup olmadığı kontrol edilir ve var ise, sizin siteyi daha önce ziyaret ettiğiniz anlaşılır ve size iletilecek içerik bu doğrultuda belirlenir ve böylelikle sizlere daha iyi bir hizmet sunulur.

Görüntülenecek çerez yok.

Teknik çerezler ile internet sitesinin çalışmasının sağlanmakta, internet sitesinin çalışmayan sayfaları ve alanları tespit edilmektedir.

Görüntülenecek çerez yok.

Ziyaretçiler, şifrelerini kullanarak internet sitesine giriş yapmaları durumunda, bu tür çerezler ile, ziyaretçinin internet sitesinde ziyaret ettiği her bir sayfada site kullanıcısı olduğu belirlenerek, kullanıcının her sayfada şifresini yeniden girmesi önlenir.

Görüntülenecek çerez yok.

İnternet sitesinde yer alan görüntü veya ses içeriklerini etkinleştirmek için kullanılan çerez türleridir.

Görüntülenecek çerez yok.

Okuma Süresi: 5 dakika
Geçen Kışın En Popüleri: Dalgona Kahve

2 tatlı kaşığı granül kahve, toz şeker ve suyu derin bir kabın içine alın. Derin bir kavanoz ve el blenderi kullanabileceğiniz gibi, sıçramasını engellemek için blender seti de tercih edebilirsiniz. Malzemelerin katı bir krema haline gelmesi için bir süre çırpın. Rengi açık kahveden beyaza dönmeye başladığında kahve kremamız hazır demektir.

Kıvam alma süresi kullandığınız ürüne göre değişiklik gösterecektir. Mikser vs. kullanıyorsanız 2-3 dakika içinde istenen kıvama gelecektir. Elde çırpacaksanız yaklaşık 10-15 dakika sabretmeniz gerekecek.

Bu krema ile sıcak ya da soğuk çeşit çeşit kahve hazırlayabilirsiniz.

Sıcak kahve için; 1 fincan sıcak sütün üzerine kahve kremasını ekleyerek üzerini çikolata sosu ile süsleyebilirsiniz.

Soğuk kahve için ise; 1 fincan soğuk süte buz parçaları ekleyerek aynı lezzete yazın da varabilirsiniz.

Pumpkin Spice Hazırlanışı
  • Balkabağını haşlayın ve püre haline getiri.
  • Balkabağı püresi ve tüm baharatları bir sos tavasına alıp, 2 dakika pişirin.
  • Ardından toz şekeri ekleyin ve şurup kıvamına gelene kadar karıştırarak pişirmeye devam edin.
  • Ayrı bir yerde vanilya özütü ve sütü birlikte ısıtın.
  • Isıttığınız vanilyalı süt ve bal kabağı karışımını blendardan geçirin.
  • Espresso ya da herhangi koyu kıvamlı bir kahveye hazırladığınız karışımı ekleyin.
  • Karışımı bardaklara aldıktan sonra üzerine bir kaşık krema ve bir miktar daha balkabağı baharatı ekleyerek servis yapın.
Kremalı Kahve Hazırlanışı
  • Süt, şeker ve kahveyi cezvede kaynatın.
  • Kaynayan kahveyi ocaktan alınarak fincanlara paylaştırın.
  • Ayrı bir kapta hazırladığınız kremşantiyi fincanlara paylaştırın.
  • Üzerini tarçın veya rende çikolata ile süslenip servis edebilirsiniz.
Yorumunuzu Yazın

Başa Dön